Du är som vackrast när du mår som bäst
Skönhetsbloggen

Testa på något nytt

Tidigare när jag har tränat har det varit mycket styrketräning och promenader. Jag körde ju en sån diet, från fitline.se under 2017. Samt ett strikt träningsprogram. Nu har jag kommit in i ett bra skede, med bra träning, äter bra och så. Så jag vill testa att göra nya saker inom träningen. Något jag alltid har varit nyfiken på, det är boxning faktiskt. Det ser kul ut och det verkar även vara en bra träningsform. Sen kanske det inte är så kul att få smäll, men tränar man så att man blir bra, så är man ju den som ger andra smäll tänker jag. 

Vad mer kan man göra?

Ja frågan är vad kan man inte göra, det finns ju en massa sätt att träna på. Både med och utan redskap, själv eller med andra, ute eller inne. Det viktigaste är nog att man lägger upp en bra plan, samt att man gillar det man gör Så att man håller motivationen uppe. En annan sak jag vill testa, det är fäktning.

Fortsätta promenera

Även om jag testar nya saker så kommer jag alltid promenera samt gå på gymmet. Nu börjar det även bli lite bättre väder ute, man kan ana att våren är runt hörnet. Så nu är det riktigt skönt att gå ut och gå. Det kommer ju även att bli bättre och bättre väder med för den delen. 

11 Mar 2019