Du är som vackrast när du mår som bäst
Skönhetsbloggen

Skönt med semester

Äntligen så är det dags för semester. Jag älskar att ha ledigt för då kan jag ägna mig åt en massa roliga saker. Det som får stryka lite på foten under denna tiden det är ju träningen, men, jag brukar ofta ha en ganska aktiv semester så det gör inte så mycket. Äter mitt kosttillskott från Fitline Fitness gör jag med, oavsett. Många säger ju att man ska ta det lugnt på semestern och vila upp sig. Men jag tycker att genom mina aktiviteter får jag den rekreationen jag behöver ändå. Jag är ofta ute i naturen och gör saker till exempel.

En vecka med vildmarksliv

Som nu, om ett par dagar, då kommer det att bli iväg på en vildmarkstur. Vi ska paddla kajak, campa i skogen och ja, leva i naturen. Jag älskar att göra såna saker och önskar att det fanns mer tid över att göra det oftare, inte bara under semestern. Avundas de som jobbar med den typen av saker. Men i vilket fall, får väl vara glad att jag i alla fall kan göra det ibland.

Hitta på andra saker

Min semester kommer även fyllas med en massa andra saker som jag ska göra. Bland annat ska jag testa på sån ridtur i skogen, man är borta två nätter tror jag det är. Sedan är det en massa annat skoj som händer, men skriver säkert mer om det när det är dags eller efter jag har gjort det.

11 Jul 2019