Du är som vackrast när du mår som bäst
Skönhetsbloggen

Rökning förstör ditt utseende!

Om du är mån om ditt utseende så ska du veta det att om du röker, så påverkar det just ditt utseende. Bland annat så får du ofräscha tänder, de blir gula, samt att du även får en hemsk andedräkt. Nikotinet i cigaretterna kan ge fläckar på tänderna. Rökning ger även upphov till andra dentala problem så som tandlossning munhålecancer och tandköttsproblem. Så drömmer du om ett gnistrande vitt leende, fimpa ciggen och lägg pengarna på en tandblekning.

Röker du, så får du även rynkor och det kan vara charmigt, om du är en tant, men är du en ung kvinna som är mån om att vara snygg, så är det inte så fint!  Nikotinet i cigaretter ger dig även gula fingrar, du får tunnare hår och det blir snabbare grått än på en icke rökare. Det finns ännu mer negativa saker som sker med din kropp genom att du röker, både insidan och utsidan förstörs. Så varför inte sluta att röka? Jag vet att det kan vara svårt, men testa att köpa en e- cigg på  eqcigs.se, så ska du se att det går lättare.

Varför en elektronisk cigarett?

Många rökare som velat sluta har säkert testat både det ena och det andra. Med en el-cigg får du samma känsla som när du röker, eftersom du har nåt att hålla i handen och du drar in en ånga som påminner om rök. Dock innehåller e-cigaretter nikotin, med en mängd du kan styra själv medan andra farliga ämnen som bland annat tjära är borttagna.

5 Mar 2017