Du är som vackrast när du mår som bäst
Skönhetsbloggen

Nya bryn

Min mamma har sagt till mig att man brukade kalla plockning av ögonbrynen för "det lilla ansiktslyftet" när hon var ung. Det är lite skojigt tycker jag, för när mamma var unga plockade de ögonbrynen så hårt att de nästan försvann och ja, det kanske man kan kalla ett lyft i och för sig. Ett lyft som går att diskutera.

Idag har de buskiga brynen gjort comeback men som inom allt finns det olika läger. Borta är de tunna brynen, men därefter varierar brynmodet mellan olika läger. Jag har tyvärr aldrig haft så mycket att jobba med på grund av glesa, tunna, ljusa bryn och hur man än målar och sminkar så ser de aldrig helt on fleek ut. Så vad ska jag då våga mig på? Microblading såklart!

Nervös som tusan

Om jag är nervös - det kan du tro! Det finns inget värre än ögonbryn som ser fejkade ut och det är många som går och tatuerar sina bryn och sedan ser ut som att de har placerat mördarsniglar ovanför ögonen. Min värsta mardröm! Men så har jag sett så många snygga, microbladade ögonbryn den senaste tiden och blivit riktigt avundsjuk, så jag ska faktiskt våga mig på det. Jag har fått rekommenderat till mig att gå till MyBeauty Clinic, så jag ska testa deras klinik i Stockholm.

Jag kan återkomma med resultatet sedan, om det blir bra vill säga. Kan göra en full redogörelse om ni vill! Om det blir kasst så flyttar jag till en öde ö och stannar i tre år. Så nu vet ni!

1 Sep 2020