Du är som vackrast när du mår som bäst
Skönhetsbloggen

Njuta av spa är det bästa

Något jag älskar att göra, det är att boka in och åka iväg på spa för en helg. Det finns ju så många bra att välja mellan med, så man kan få en ny upplevelse varje gång, om man är redo att åka en bit. Ibland tar jag ett som ligger nära, ibland har jag åkt genom halva Sverige. Just att boka in sig på ett spa besök, det är bland det bästa som finns tycker jag. Dock är det inte alltid man har tid att åka långt, då kan man ta ett spa i Malmö, som har dagspa. Det finns spa Malmö med som erbjuder övernattning med så sett. 

Ta hand om sig själv

Jag brukar inte bara åka på spa, utan jag besöker gärna även olika skönhetssalonger. Det kan vara för att få en ansiktsbehandling, eller en massage eller en manikyr. Vaxning Malmö gör jag gärna med, oftast till sommaren. Vaxa benen och lite andra ställen på kroppen är ett måste sommartid, eftersom man oftast då har mindre kläder på sig. Jag föredrar att ha släta ben, när jag har kjol och sånt. 

Behandlingar hemma

Ibland åker jag inte iväg, utan jag gör saker hemma. Det kan vara att lägga egna ansiktsmasker, eller ta ett fotbad och göra egen manikyr. Det går lika bra det, även om det är allra trevligast att göra på salong. Men ibland måste man göra det själv, när man inte har tid eller råd med att gå på salong.

12 Jun 2018