Du är som vackrast när du mår som bäst
Skönhetsbloggen

Merida Espresso och Stålhästen Prima - Vilken ska man välja?

Skönhet handlar inte bara om vad man har på sig eller hur man sminkar sig. det handlar om att må bra och ett annat sätt att må bra är att börja cykla mera. Vill du skaffa en ny cykel men känner att du inte gillar att trampa mest hela tiden så ska du kolla in en elcykel. men vilken ska man välja? Jag har kollat lite på två olika märken som jag själv skulle kunna tänka mig.

Stålhästen

Precis som det låter är detta mer av en arbetshäst. En robust konstruktion som påminner mer om en gammal kärringcykel än en modern elcykel. Stålhästen Prima är till för dig som vill ha en bra elcykel till ett bra pris, och en cykel som är både stark och snygg. Det finns många bra tillbehör också som coola läderhandtag och stabila pakethållare. 

Merida

Den andra cykeln jag har kollat lite mer på är en Merida Espresso. Lite mer modern design och utformade mer för att funka i både terrängen och på asfalt. Merida elcyklar utstrålar hastighet och designen är urläcker. Den ligger lite högre i pris, men du får ju en allround cykel som tål tuffa tag. 

Båda är elcyklar som du kan köpa online, eller i butik hos Elcykelpunkten i Stockholm. Du kanske har hört rykten om att elcyklar är farliga och att batterier exploderar? Inte med dessa! Det är de elcyklar som folk har köpt från lågprisbutiker, med batterier som inte håller samma höga standard som cyklar hos Elcykelpunkten. Dessa cyklar kan du lita på i alla väder. 

8 Mar 2020