Du är som vackrast när du mår som bäst
Skönhetsbloggen

Kan man hitta kärlek på nätet?

Jag har sett flera annonser det senaste om att bli medlem på singelsajt. Det är något jag funderat på att testa. Undra om det går att hitta kärlek på det sättt, genom nätdejting? Dejting på nätet är inget jag har testat tidigare. Men tänker som så här, att vad har man att förlora egentligen? Det verkar ju rätt så enkelt att bli medlem på en sån singelsajt tänker jag. Bara registrera sig och skapa en profil sen börja chatta eller skriva meddelanden med dem man finner intressanta. Det vore ju kul att testa, om inte annat så möter man ju en del nya människor. En av dem kan ju faktiskt vara den rätta.

Dejta via telefonen

Jag har sett att det finns flera singelsajter och dejtingsajter som har appar som man kan ladda ner. Det förenklar det hela lite ju. Jag är inte en person som vill gå ut på krogen och leta kärlek. Tror det är svårt att hitta nån seriös där när det är öl eller drinkar inblandat. Bättre då att lära känna någon på djupet först för att sedan bestämma träff. För det är ju ett måste, att bestämma en dejt irl. Så att man vet om det finns attraktion eller inte.

Ska ge det en chans

Jag tror i alla fall att jag ska ge detta med online dejting en chans, det finns ju som sagt inget att förlora på det, utan man kanske helt enkelt vinner på det!

7 Feb 2019