Du är som vackrast när du mår som bäst
Skönhetsbloggen

Gör brudsminkningen på egen hand

brudsminkning

Är det så att du ska gifta dig? Det går utmärkt att fixa sitt eget smink, om man vill. Eller be en vän om hjälp att göra det. Det är inte så svårt att få till en bra sminkning. Det finns inte bara en enda sminkning som är den perfekta brudsminkningen utan det viktigaste är att bruden själv känner sig vacker.

Tänkte dela med mig av några tips för att få till en bra sminkning. Ett annat tips jag vill dela med mig av är att besöka www.bröllopskåne.se. Där finns det fina lokaler och omgivningar för bröllop. 

Tips att ta till dig

Första tipset är att inte krångla till det. Det är ji bara att göra en lite finare vardagssminkning. Tillsammans med håret och brudklänningen kommer det att göra dig vacker!

Det finns två detaljer som är viktiga, särskilt om du vill få bra kort. Det är att låta bli produkter med solskyddsfaktor då det reflekterar ljuset och kan få din hudton att se grå ut. Det andra är att vara försiktig med rougen, då det kan på en svartvit bild bli en grå skugga.

Satsa på två ögonskuggor – en som är ljus och skimrig, och en som är mörkare och matt. Vattenfast mascara och eyeliner är att rekommendera. Det fälls många tårar på ett bröllop!

Detta var några tips i alla fall. Det finns ännu fler på nätet. Det går så klart att boka ett proffs för en sminkning på den stora dagen med, om du föredrar det.

26 Apr 2019